Skrivelse till kommunstyrelsens ledamöter

Naturskyddsföreningen i Nacka har tillsammans med Saltiskretsen och Boo Miljö- och Naturvänner skrivit till kommunstyrelsens ledamöter med synpunkter på den revidering av miljöprogrammet kommunen ville göra och frågan om att Nacka kommun föreslogs lämna Tyresåns vattenvårdsförbund.

Vid kommunstyrelsens möte den 17 februari la kommunen fram ett nytt förslag som i stort är det vi ville, kanske inte i allt men vi fick igenom en hel del i alla fall och man ska se över vissa indikatorer efter vår kritik.

Skrivelse till kommunstyrelsens ledamöter

 

 

 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.