Ryssbergen – konstprojekt av Maria Macri

Jag har alltid känt mig hemma i skogen och dras till det faktum att i en skog är allt runt omkring en levande och ständigt växande.

Om det inte är levande så är det “döda” på väg att omvandlas till något nytt. Detta är för mig väldigt symboliskt. En plats med historia sedan flera hundra år tillbaka får en att undra om någon förutom jag gått över alla fallna stammar. En reflektion över tid. Min inspiration hämtas i det enkla faktum att skogen är något magisk.
Min utmaning är att förmedla denna skog ur ett konstnärligt men samtidigt trovärdigt perspektiv. Den orörda stillheten i denna till syntes väldigt röriga skog lockar till kreativitet och utmanar åskådaren att se detaljerna i helheten. En inbjudande utställning av en annars svårtillgänglig urskog som ligger oss nära men samtidigt så avlägset.

Startdatum 21 juni 2017
Slutdatum 17 september 2017
Var Nacka konsthall
Målgrupp Alla är välkomna! 

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.