Kallelse till ÅRSSTÄMMA 2017

Klimatförändring – hur påverkas du och jag?

Henning Rodhe, professor emeritus i kemisk meterologi.

Henning fick 2015 Volvo Environment Prize för banbrytande bidrag till förståelse för jordens atmosfär, dess beståndsdelar och varför denna kunskap spelar roll för vårt välbefinnande, se http://www.environment-prize.com/laureates/by-year/2015/henning-rodhe/.

När: måndag 27 mars kl 17:30 Kretsstämma, 18:30 Henning Rodhe, 19:30 Gemensam middag med Saltiskretsen för föranmälda Plats: Saltsjöbadens Församlingshem, Kyrkplan, Saltsjöbaden (Tattby) Med Saltsjöbanan åker du till Tattby och gångvägen är c:a 700 m.

Anmälan till: ronny.fors@naturskyddsforeningen@nacka.se

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.