Missa inte föreläsningen om grön ekonomi på torsdag!

Planetens resurser är överutnyttjade, och den nuvarande ekonomiska ordningen är en del av orsaken. Anton Grenholm, Naturskyddsföreningen i Falun, gästar oss ikväll. Han är en av upphovsmännen bakom en idérapport som föreslår delvis nya utgångspunkter för arbetet för en hållbar, grön ekonomi. Vi pratar om ekonomins hållbarhetsproblem i allmänhet och om tillväxtens dilemman i synnerhet. Rapporten pekar särskilt på varför så kallad grön tillväxt inte är svaret på frågan om hur vi åstadkommer en hållbar ekonomi. Föreläsning varvas med diskussion.

Tid: Tors 24 april kl. 19:00-21.00
Plats: Lilla scen, Dieselverkstaden
Inträde: 100 kr (gratis för medlemmar i Naturskyddsföreningen)
Information och föranmälan: forelasning@klimatlosningar.se

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.