Var med och räkna grodor!

I takt med att städerna förtätas minskar platserna där grodor, paddor och salamandrar kan leva och det blir svårare för dem att förflytta sig. Naturskyddsföreningen har därför dragit igång en landsomfattande kartläggning av groddjurens vandringsstråk för att kunna hjälpa till lite extra där det behövs, t ex genom att bygga grodtunnlar. För att kunna göra detta behöver vi din hjälp, och det behövs inga förkunskaper för att delta!

Läs mer om vad du kan göra här!

Intervju med Naturskyddsföreningen i Nackas ordförande Ronny Fors i tidningen Mitt i Nacka (se sid 7).

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.